Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді проходять всеукраїнські змагання "Шкіряний м’яч - Кубок Coca-Cola"
2019-08-28

На стадіоні "Старт" розпочалися всеукраїнські змагання "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola". Майстерність та вправність, а також злагоджену команду гру на миргородському полі демонструють команди з 8 областей, гравці 2005 року народження. Миргород представляє команда гімназії ім. Т. Шевченка. Приходьте на матчі та підтримайте свою команду! Фінал відбудеться  29 серпня.

27 серпня за участю міського голови Сергія Соломахи та почесних гостей, ветеранів футбольної  справи відбулося урочисте відкриття всеукраїнських змагань "Шкіряний м'яч - Кубок Coca-Cola".  Для міста – велика честь приймати  турнір, який має поважну історію, - наголосив Сергій Соломаха. За роки існування "Шкіряного м'яча" мільйони футболістів взяли участь у змаганнях, його школу пройшли багато відомих гравців. Міський голова побажав футболістам вдалих поєдинків та заслуженої перемоги найдостойнішій команді. Підбадьорив гравців і заслужений тренер України, суддя змагань  ВікторПожичевський.

Учасників змагань вітали на полтавській землі запашними короваями, які вручили капітанам команд. Бажаємо юним футболістам успіхів у фіналі  та цікавого дозвілля в Миргороді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]