Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували проєкт "Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії"
2021-07-09

З нагоди початку проєкту "Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії", що реалізовується в рамках програми "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП"* та націлений на стимулювання сталості й відновлення української системи підтримки МСП у містах та місцевих громадах під час пандемії COVID-19, в Миргороді організували онлайн-зустріч представників муніципалітетів та  малого і середнього бізнесу і презентували спільний проєкт  міст-побратимів – Миргорода та Новгород-Волинського.

 

Учасників зустрічі привітала Тетяна Аніщук, заступниця керівника програми  «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Вона розповіла, що ініціатива націлена безпосередньо на стимулювання сталості й відновлення української системи підтримки МСП у містах та місцевих громадах під час пандемії COVID-19. Для участі у Проєкті за допомогою конкурсу грантів для системної підтримки малих і середніх підприємств під час пандемії COVID-19 було відібрано 12 українських громад.

Заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка нагадав, що спільний проєкт Миргорода та Новоград-Волинського "Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії" переміг у конкурсі та отримав фінансування від міжнародних партнерів*. Українськими партнерами проєкту стали: Миргородська міська рада, Новоград-Волинська міська рада, ГО "Зміни можливі" (Миргород), ГО "Звягельчани" (Новоград-Волинський), Регіональний Фонд підтримки підприємництва по Полтавській області. Сергій Швайка розповів, що в межах проєкту, який триватиме 6 місяців, заплановано навчальні поїздки з обміну досвідом, онлайн зустрічі підприємців із представниками муніципалітетів та між собою, створення та впровадження двох навчальних циклів: для бажаючих почати власний бізнес та для представників МСП, що вже працюють.

Надалі представники міст, громадських організацій та бізнесу обмінялися вітальними словами та запевнили, що готові ділитися досвідом та переймати кращі надбання колег, а також окреслили наступні кроки за цим проєктом.

Програма «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]