Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді працює волонтер Корпусу Миру США
2016-02-04

Волонтери Корпусу миру США поновили роботу в Україні та пропонують розвиток практичної англійської мови, посилення навичок організаційного розвитку, управління та роботи з молоддю, відповідно до реформ, що здійснюються українським урядом задля більш широкої інтеграції до світової спільноти. Добровольця отримав і Миргород. Волонтерка Корпусу миру США у Україні Роксана Мартінез працюватиме в  центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді два роки. У презентаційній зустрічі, яку влаштували у центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з нагоди офіційного початку роботи волонтера Корпусу миру, взяв участь міський голова Сергій Соломаха.

Як розповів директор центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Володимир Кір`ян, Роксана Мартінез  приїхала зі штату Арізона міста Тусон. За освітою вона – психолог. Вона працюватиме у рамках програми Розвиток молоді, яка націлена на співпрацю в розробці освітніх та соціальних заходів для молоді в таких сферах як здоровий спосіб життя, підготовка до вибору професії та професійної діяльності, та виховання громадянської свідомості.

Такі ініціативи миргородцям необхідні, - продовжив розмову міський голова Сергій Соломаха. Він висловив сподівання що "живе спілкування" також розширить уявлення про культуру американського народу. Американський доброволець житиме і працюватиме пліч-о-пліч з українцями протягом двох років, обмінюючись досвідом та започатковуючи стосунки, які часто тривають усе життя. "Доброволець Корпусу миру буде ланкою, що зв’язує українців з американцями. Разом ми будемо зміцнювати міст дружби і розуміння, що в сучасному світі надзвичайно важливо", - сказав Сергій Соломаха.

Довідково: Корпус миру - американська урядова організація, що сприяє зміцненню миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Здійснюючи діяльність у більш як 120 країнах світу, організація розпочала співпрацю з Україною в 1992 році у відповідності з двосторонньою Угодою, підписаною президентом України Леонідом Кравчуком та президентом США Джорджем Бушем-старшим. Відтоді волонтерами Корпусу миру в Україні стали 2700 американців. Група з 55 американців, що приїхали в Україну після тимчасової перерви, яку уряд США вимушений був зробити після Революції Гідності, приступили до роботи в Україні з грудня минулого року.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]