Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді попрощалися із Героєм Володимиром Колодним
2023-01-22

22 січня в Миргороді  попрощалися із земляком, вірним солдатом України Колодним Володимиром Анатолійовичем. Він був командиром стрілецького відділення військової частини. 16 січня 2023 року в жорстокому бою біля міста Соледар Донецької області молодший сержант Володимир Колодний загинув. Поховали Героя з військовими почестями на місцевому кладовищі.

Володимир Анатолійович народився 13 листопада 1970 року в дружній миргородській родині, де цінували та поважали один одного.  Він ріс відкритим, працьовитим і доброзичливим хлопцем. Однокласники по Миргородській школі №1 цінували в ньому вірність і готовність прийти на допомогу. Колеги по роботі в міліції та ДАЇ відзначали порядність і патріотизм. Для дружини Лариси і доньки Руслани він був найкращим у світі чоловіком і батьком.

Вірний патріот своєї держави, Володимир Колодний у перші дні війни без вагань встав на захист України. З 27 лютого 2022 року Володимир Анатолійович Колодний виконував бойові завдання у складі 116-ї окремої бригади територіальної оборони.

Слова співчуття від всієї громади висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій:  «Перестало битися серце сміливого солдата, справжнього друга, люблячого сина, брата, чоловіка і батька. Розділяємо горе і щиро співчуваємо родині. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Схиляємо голови у глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Українського Захисника, гідного сина нашого незламного народу».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]