Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді поховали військового, якого поранив снайпер
2021-05-12

Сьогодні, 12 травня, у Миргороді на Алеї Героїв поховали Віктора Городніченка. Він був десантником 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України. 28 квітня цього року поблизу населеного пункту Зайцеве Бахмутського району  старший солдат отримав кульове поранення. Військові лікарі до останнього боролися за життя важко пораненого, але на, жаль, не змогли врятувати. 8 травня Віктора не стало. Йому було лише 25….  У загиблого залишилися мама, брат, дружина та маленька донечка. Уся Миргородська громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким Віктора Анатолійовича. Вічна пам'ять Герою!

Віктор Анатолійович Городніченко народився 19 лютого 1996 року. Закінчив Кременчуцький ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Із серпня 2016 року проходив військову службу за контрактом у 81-й окремій аеромобільній бригаді. Був навідником взводу вогневої підтримки. Військовослужбовець 28 квітня ніс службу на позиції поблизу села Зайцеве Бахмутського району, отримав кульове поранення в результаті пострілу ворожого снайпера російсько-терористичних сил. Бійцю відразу надали невідкладну медичну допомогу, потім евакуювали до лікарні у Бахмут, пізніше – до Харкова. Після виснажливих операцій він помер у шпиталі 8 травня.

Розпочалася прощання з військовим у селі Ромодан, де зростав воїн. Біля батьківського дому влаштували панахиду. Потім траурна процесія прибула до Миргорода. На мітингу були присутні керівники обласної, районної та міської влади, рідні, бойові побратими та друзі Віктора Городніченка, громадськість. З загиблим прощалися біля каплички на вулиці Петрівській. Слова співчуття та підтримки родині від Миргородської громади висловив виконуючий обв'язки Миргородського міського голови Олександр Острянин.

- Вічна пам’ять тобі, Вікторе. Твій подвиг нескінчений. Ми завжди пам’ятали і будемо пам’ятати героїв. А ти – один із них.

Поховали Віктора Городніченка з усіма церковними канонами та військовими почестями на Алеї Героїв у Миргороді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]