Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді буде школа мистецтв
2019-03-29

Реконструювати старе приміщення колишньої першої школи та створити там комфортні умови для здобуття позашкільної освіти юними миргородцями та дітками, з родин внутрішньо переміщених осіб - у планах міської ради на найближчу перспективу. Втілити цей план місто сподівається з допомогою Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Проект "Реконструкція старої будівлі школи №1 під школу мистецтв по вулиці Гоголя 173/2 в м. Миргород Полтавської області"  підготовлено на участь у цій державній програмі, яка фінансується відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком.

Відповідно до порядку і умов, що визначають механізм надання субвенції з держбюджету у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, підготовлено пакет документів для реалізації освітньо-мистецької потреби миргородців. Діти, які прагнуть і хочуть розвиватися, отримають сучасний громадський простір та безбар'єрне середовище. Передбачається, що у відновлене приміщення "переїде" дитяча музична школа, деякі гуртки Центру естетичного виховання. Всім відомо, що згадані заклади позашкільної освіти  не вміщають всіх охочих дітей. А приміщення ЦЕВ – є аварійним. Тому участь у Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України допоможе місту відновити історичну будівлю, яка вже протягом багатьох років залишається в "законсервованому" стані та псує зовнішній вигляд міста-курорту. Оскільки будівля знаходиться в комплексній охоронній зоні історичного району "Ведмедівка" і є пам'яткою архітектури місцевого значення, то підготовленим проектом враховано збереження її основних архітектурних елементів.

На 44 сесії Миргородської міської ради, що відбудеться 4 квітня, буде розглянуто рішення "Про надання згоди на участь у Надзвичайній кредитній програмі для відновлення України".

Нагадаємо, що до  цієї державної програми вже подано проект від Миргорода "Реконструкція Центру естетичного виховання".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]