Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тиждень сталої енергії у Миргороді
2018-07-06

У Миргороді уже стало доброю традицією щороку долучатися до Європейського тижня сталої енергії. Тож і 2018 року відбувалися заходи, спрямовані на розвиток сталої транспортної інфраструктури міста та на посилення енергоефективної спроможності житлового сектору.

Семінар для співвласників багатоквартирних будинків міста відбувся 11 червня у Миргороді. На заході експерт з енергоефективності Фундації ПАУСІ розповів про технічні недоліки, котрі є майже в усіх багатоквартирних будинках, та про технічні і фінансові можливості їх усунення. Семінар зібрав більше сорока активістів будинків та голів ОСББ.

Миргородською міською радою організовано поїздку голів та активістів ОСББ на семінар з ЕСКО для ОСББ, що відбувся у Полтаві 27 червня. Ключовими спікерами семінару стали представник Держенергоефективності та Регіональний представник Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

До Дня Конституції України відбувся велопарад "Вишиваними стежками", участь у якому узяли 150 велоактивістів віком від 2 до 80 років. Прихильникам екологічно чистого транспорту презентували еко-торбинки та смаколики, а ті, хто народився після прийняття Конституції України додатково отримали прапори України, котрі кріпляться до велосипедів.

Миргород підтримує сталу енергетику не на словах, а на ділі. Окрім промоційних та освітніх заходів у місті виконуються масштабні роботи, направлені на зменшення викидів СО2 та використання відновлюваних джерел енергії. Так, з цього року у Миргороді розпочав роботу проект Європейського Союзу MO.GE.DI.CO, що реалізується в рамках другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2". Термін виконання - 2018-2021 роки. Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від Європейського Союзу - 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]