Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ТВОРИ ДОБРО
2016-12-06

Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але найбільше цього потрібно дітям з особливими потребами. Кожній такій дитині, якого б віку вона не була, завжди необхідно відчуття того, що її люблять та цінують, що про неї турбуються і переживають, що її захищають та допомагають реалізувати свій потенціал. Саме тому щороку проходить фестиваль творчих робіт для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

В цьогорічному конкурсі, який відбувся 2 грудня взяли участь 60 дітей віком від 7 до 18 років. На виставку творчих робіт, яка відбулася в МСШ І-ІІІ ст. № 5, вони представили чудові поробки, малюнки, м’які іграшки, вироби з бісеру, картини з пластиліну, вишивки стрічками тощо. Усі роботи були яскраві та дуже талановиті, наповнені світлом та надією.

Жодна дитина не залишилась того дня без уваги, кожен учасник отримав подарунки та солодощі. Дипломами ж були відзначені переможці. А саме: Ростроста Анжеліка, Москаленко Влад, Танонін Михайло, Надтока Дар'я, Шевченко Ольга та Дадонова Анастасія. Найяскравішим моментом фестивалю став клоун Антошка, вихованець циркової студії «Мрія» та концертно-розважальна програма за участю конкурсантів фестивалю. Свої музичні номери дарували юні вихованці реабілітаційного центру та учениці спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ст. Крамар Майя і Дудка Наталя.

Саме фестиваль дитячої творчості „Повір у себе і в тебе повірять інші” є доказом того, що кожна дитина талановита і дає змогу повірити у свої сили, знайти друзів  і відшукати шляхи до самовираження у цьому світі.

 

 

Людмила Булатова,

фахівець із соціальної роботи

ЦСССДМ миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]