Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Творча зустріч з Олександром Печорою
2019-04-12

11 квітня 2019 року студенти Університету третього віку відвідали творчу зустріч з Олександром Андрійовичем Печорою – українським поетом, гумористом, піснярем під назвою «Любові повінь». Поетичний талант знаного посульського митця вдало поєднується з пісенним. Його твори торкають такі струни душі, які не здатна зачепити жодна інша музика. Адже вони наповнені самобутніми мотивами рідного краю і ліричною пісенною поезією. 

Олександр Андрійович має півтора десятка цікавих і різноманітних книжок, йому навіть вдалося видати власний співаник. Вже багато пісень на глибокі ліричні тексти цього поета збагатили репертуар як самодіяльних, так і професійних колективів та виконавців. Співають їх і юні аматори, і заслужені артисти України. Його вірші по самі вінця душі наповнені саме щирою любов’ю до рідного краю й неповторністю його творчого стилю. Пісенні тексти дуже різнобарвні: від тонкої лірики кохання - до бадьорих жартівливих акордів.

Зустріч пройшла у теплій і щирій атмосфері. Чудові пісні на слова Олександра Печори у виконанні Леокадії Черненко та Ірини Карач створили ліричну, святкову і романтичну атмосферу. Підопічні Територіального центру отримали велике задоволення від творчої зустрічі. Хочеться побажати Олександру Андрійовичу подальших творчих успіхів, натхнення, професійності, наснаги, щоб його твори не ставали одноденками, а жили дуже довго, поділилися враженнями учаснки зустрічі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]