Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Церемонія нагородження переможців відкритого рейтингу популярності"Людина року - 2021"
2021-12-24

24 грудня відбулося офіційне нагородження переможців відкритого рейтингу популярності "Людина року - 2021". Урочисту церемонію провели на сцені Міського будинку культури з дотриманням карантинних вимог. Переможців та глядачів вітав Миргородський міський голова Сергій Соломаха. Сергій Павлович подякував усім активістам громади, побажав міцного здоров'я, миру та злагоди у родинах. Висловив побажання, що наступного року карантин нарешті скінчиться, і тоді, підсумкове свято громади знову знову відновить свій широкий формат та збере більшу кількість глядачів.

За словами секретаря Миргородської міської ради, голови журі конкурсу Олександра Гуржія, який урочисто відкрив захід, було складно визначати переможців, адже кандидати завжди -  достойні. Цьогріч переможців визначали в таких номінаціях: "Досягнення року", "Учень року", "Спортивна подія року", "Активна громадська діяльність", "Премія ім. Антона Шевченка", "Професіонал року". За рейтинговим голосуванням, переможцями у номінаціях стали:

 «Досягнення року»    - Моргун Ярослав -    учень 8 класу гітари Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця. Багаторазовий лауреат обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів сольно та в складі дуету, тріо, квартету та ансамблю гітаристів в Україні та за кордоном. З перших років навчання проявив себе як трудолюбивий, дисциплінований, цілеспрямований та талановитий учень. В цілому 2017 – 2019 роки були для Ярослава надзвичайно результативним та знаковими. Про це свідчать 14 перемог на конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного  рівнів.  Обласний конкурс учнів ПСМНЗ «Юний віртуоз Полтавщини» (м.Полтава): 2017 р. – Диплом І ст., 2018 р. – Диплом ІІ. Всеукраїнський відкритий  фестиваль – конкурс «Барви Полтави» виконавської майстерності гри на народних інструментах (м.Полтава): 2017 р. – Диплом ІІ ст. та в складі тріо гітаристів – Диплом ІІІ ст., 2018 р. – Диплом І ст. та в складі дуету гітаристів – Диплом І ст., 2019 р. – Диплом ІІ ст. Всеукраїнський учнівський фестиваль – конкурс виконавців творів українських композиторів (м. Ніжин): 2018 р. – Диплом І ст. Всеукраїнський  фестиваль – конкурс гітарного мистецтва «Fiesta» (м.Черкаси): 2018 р. – володар Гран – Прі.  Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт – Домінанта» (м.Харків): 2018 р. – Диплом І ст., 2019 р. – Диплом І ст. та в складі дуету гітаристів – Диплом ІІ ст. Міжнародний конкурс гітарного мистецтва «ГітАс» (м.Київ): 2017 р. – Диплом ІІ ст. Міжнародний конкурс «Ренесанс гітари – 2018» (м.Гомель, Білорусь): 2018 р. – Диплом І ст.  Ярослав – яскравий приклад працездатності, витримки та таланту, який своєю невтомною працею звеличує славу про Миргород в Україні та за кордоном.

«Досягнення року»  - Балко Вероніка. У 2021 році вона посіла перше місце у Всеукраїнських змаганнях з кікбоксингу ISKA у дисципліні К-1, що проходив в м. Харків з 01.10.-03.10.2021 року. Переможець обласних та всеукраїнських турнірів з боксу, таїландського боксу та кікбоксингу. Навчається в Миргородській загальноосвітній школі №7. Тренується в клубі таїландського боксу муей-тай «Миргород». Тренери – Анатолій та Віктор Бужин.

«Активна громадська діяльність» - Інна Ковальська -  Директор "Гончаренко центр". Центр почав свою роботу з лютого 2021 року  в сфері освітньо – культурного  хабу, робота якого сприяє активізації та розвитку громади. Всі заходи для відвідувачів Центру проводяться безкоштовно. Гончаренко Центр- це місце для тих, хто прагне здобути знання задля власної успішної кар‘єри, вивчити англійську мову, та для тих, хто може вплинути на просвітницький та культурний рівень своєї громади. З лютого по листопад цього року в Центрі проведено більше 400 різноманітних заходів, залучено близько 8000 осіб. Основні активності Центру – англійська, китайська мови для дорослих та дітей, курси фінансової грамотності, підготовка до ЗНО, профорієнтація, молодіжний форум "Сусіди", локальна школа "Молодь змінить Україну", кіношкола для підлітків, Олімпійське містечко, велоекскурсії громадою, сплави на байдарках, велоуроки з вивчення правил дорожнього руху, заняття йогою, тренування на стадіоні, виставки різноманітних робіт, воркшопи та майстер класи, вечори для "особливих" матусь, курс "Гаджети для дорослих", кіно просто неба, марафони, презентації, семінари, лекції, тренінги, флешмоби, конкурси, настільні ігри, зустрічі з талановитими та творчими людьми, з підприємцями та інші.

 «Учень року»  - Артем Кравченко - учень 9-А класу Миргородської гімназії імені Т.Г. Шевченка. У 2021 році є переможцем І (шкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, інформатики та інформаційних технологій. У січні 2021 року серед учнів 8 класів здобув перемогу на обласній  олімпіаді з математики в Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського. В квітні 2021 року здобув ІІІ місце у всеукраїнському етапі  олімпіади з математики ВОМ-2021.  Також брав участь в обласній Інтернет-олімпіаді з інформатики, де здобуває почесне ІІІ місце та переміг у І і ІІ етапах Всеукраїнської олімпіади з програмування. Другий рік поспіль Кравченко Артем є капітаном гімназійної команди у змаганнях із математики «Математичний Занзібар». Хобі Артема – комп’ютерні технології. Артем створює сайти та розробляє їх дизайн. Осучаснив за допомогою інформаційних технологій відомі нам ігри- «Хрестики-нулики» та «Морський бій», створив телеграм-бот для спілкування.

«Спортивна подія року» - Максим Москаленко. Максим Валерійович - учень 9 класу Миргородської гімназії  імені Т.Г. Шевченка, член Боксерського клубу "АРЕЙ ". У 2021 - му році - двократний чемпіон України з боксу серед школярів 08-07р.н. (червень2021р м. Бердянськ - чемпіонат України з боксу серед школярів 08-07р.н та  вересень 2021р м. Харків - чемпіонат ФСТ ДИНАМО  України з боксу серед школярів 08-07р.н). Отримав спортивне звання - кандидат в майстри спорту (КМС).

Переможць літературно-мистецької премії ім. Антона Шевченка  - Анатолій Кривобоченко - професійний художник, член Національної спілки художників України (з 2000 р.), лауреат премії ім.М.Ярошенка (2012 р.). Анатолій Миколайович – миргородський митець, відомий далеко за межами Полтавщини, має вагомий творчий доробок у акварельному та олійному живописі, графіці. Чільне місце у творчості  художника посідає відтворення пейзажів та історичних місць Миргорода та Миргородщини, пам’яток архітектури – будівель ЗОШ №1, художньо-промислового коледжу ім. М.В.Гоголя, Миргородського літературно-меморіального музею Давида Гурамішвілі, Воскресінської церкви у Миргороді, Спасо-Преображенської церкви у Великих Сорочинцях, шевченківських місць на Миргородщині; створення ілюстрацій до книжок місцевих літераторів та ін. Він активний учасник культурно-мистецького життя нашого міста, автор 10 персональних виставок творчих робіт в музеях Миргорода, Полтави, Лубен, учасник численних всеукраїнських, обласних, міських колективних художніх виставок. Як викладач образотворчого мистецтва Центру дитячої і юнацької творчості (1988–2002 р.р.) та викладач художніх дисциплін Миргородського керамічного технікуму ім.М.В. Гоголя (1998-2002 р.р.), багато зробив для становлення та професійного зростання молодого покоління талановитих митців. Серед учнів А.М.Кривобоченка – успішні сучасні художники, знані далеко за межами Миргородщини – Сергій Ступка, Дмитро Шокало, Ігор Городніченко.Ім’я художника внесено до «Енциклопедії сучасної України», довідників «Словник мистців Полтавщини», «Славні люди Миргородщини». Анатолій Миколайович Кривобоченко – талановита творча особистість, патріот Миргорода, яскравий приклад для наслідування, зразок небайдужості і діяльної любові до рідного міста

У номінації  «Професіонал року»  почесне звання отримали 4 кандидати, які набрали найбільше голосів журі:

- Михайленко Володимир Павлович - керівник ТОВ "Промінь - Приват" - успішний бізнесмен, фермер, (основний вид діяльності - вирощування зернових і бобових культур та насіння олійних культур). Сприяє розвитку рослинництва та тваринництва на території громади, відноситься до керівників, які знаходять шляхи для покращення своєї діяльності. На території Миргородської міської територіальної громади обробляє 3 636 Га. Вносить вагомий  особистий внесок у розвиток інфраструктури сіл: Білики, Марченки, Лещенки, Милашенкове. Хомутець. Взимку надає техніку для розчищення доріг від снігу, підтримує благоустрій на кладовищах. На новорічні раники сіл і шкіл с.Білики та с.Хомутець забезпечує всіх діток солодкими подарунками. Також активно бере участь у проведенні святкування Дня села Білики. Користується великим, шанобливим авторитетом серед своїх працівників та жителів сіл.

Колектив Відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" на чолі з лікарем Добряком Юрієм Івановичем.

  Відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" на чолі з лікарем Добряком Юрієм Івановичем цілодобово ведуть боротьбу за життя миргородців. Постійно тримають оборону на передовій, в умовах, які потребують надзвичайної витримки, фаховості та людяності. Завдяки їх відданій праці і професіоналізму збережено життя сотням миргородців.

Соломаха Вікторія Володимирівна - єдиний сертифікований супервізор у Миргородській громаді, сертифікований регіональний тренер Нової української школи, учасник міжнародної онлайн-конференції Back to school,   Back to school: планування дистанційної роботи в НУШ, учитель початкових класів опорного  закладу освіти "Миргородський ліцей №1 імені Панаса Мирного Миргородської міської ради Полтавської області".   Брала  участь у  міжнародному проєкті «Positive Day», «Розвиток позитивної організаційної культури» (2021 р.).     Отримані знання Вікторія Володимирівна поширює серед колег не лише Миргородської міської територіальної громади на тренінгових заняттях для вчителів 4-х класів за програмою "Нова українська школа".

Басов Володимир Петрович -   відомий музикант, популяризатор української пісні, створив два колективи: народний аматорський ансамбль народної музики та пісні "Миргородський сувенір" при  Центрі культури та дозвілля та народний ансамбль "Слов'яни". Володимир Басов вирізняється серед інших талановитих працівників культури надзвичайно фаховим і відповідальним ставленням до роботи, наполегливістю і вимогливістю до себе і учасників колективів. Колективи під його керівництвом успішно представляють Миргород на фестивалях-конкурсах різного рівня, за кордоном та перед іноземними делегаціями – гостями нашого міста. У його творчому доробку перемоги Міжнародних, Всеукраїнських, регіональних конкурсів. Цього року ансамбль "Миргородський сувенір" виборов ГРАН-ПРІ  престижного регіонального огляду-конкурсу  вокальних ансамблів "Осіннє золото".  Володимир Басов вніс вагомий внесок у розвиток культури, популяризацію кращих зразків українського пісенного мистецтва, високий професіоналізм та відданість роботі.

Відповідно до Положення рейтингу популярності “Людина року”, переможці нагороджуються відзнаками “Людина року” та грошовою премією у розмірі тисяча гривень. Володарю премії імені Антона Шевченка вручається диплом і грошова винагорода - дві тисячі гривень.

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ "ЛЮДИНА РОКУ-2021"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]