Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Центр громадського здоров’я і реабілітації відкрили у Миргороді
2023-05-18

У Миргороді за сприяння Програми розвитку ООН в Україні на базі поліклінічного відділення лікарні інтенсивного лікування відкрили Центр громадського здоров’я і реабілітації - освітній майданчик для пацієнтів і медичних працівників. Кабінет оснащений навчальними моделями, комп’ютерною технікою, меблями, мультимедійними обладнанням, яке допоможе підтримувати професійний розвиток медикам.

Спеціалістка з управління охороною здоров’я Програми з відновлення та розбудови миру Христина Чайка розповіла, що це вже  третій в Україні Центр громадського здоров’я і реабілітації, який стане освітнім майданчиком для наших лікарів і пацієнтів. Програму розвитку ООН в Україні в межах проєкту із відновлення та розбудови миру за підтримки Уряду Канади, сприяє  освіті медичних працівників і покращенню реформи медичної сфери.

Перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин зазначив, що сьогодні перед владою стоїть важливе завдання: допомогти людям вистояти, пережити наслідки війни та зберегти їм своє психічне здоров’я. Тому від імені всієї громади він висловив щиру вдячність представникам Програми розвитку ООН за надану технічну підтримку.  Олександр Іванович розповів, що спільно з Програмою розвитку ООН у громаді планують продовжити розвивати телемедицину. Передбачено також дооснащення спецтехнікою паліативне відділення лікарні інтенсивного лікування для виїздів мобільних паліативних бригад до пацієнтів додому.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]