Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Триває підготовка до 38-ї сесії
2018-06-13

На засіданні комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту депутати опрацювали проектні рішення, підготовлені на 38-у сесію міської ради та обговорили поточні питання.

У порядок денний роботи профільної комісії було внесено такі питання: про заяву депутатів Миргородської міської ради щодо підтримки звернення Президента України та Верховної Ради України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання автокефалії Православної Церкви в Україні; про надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад сіл (селищ) до територіальної громади міста Миргорода; про внесення змін у рішення 33 сесії міської ради сьомого скликання від 19.12.2017р. № 267 «Про затвердження Програми культурно- мистецького розвитку на 2018 рік»; про закріплення нерухомого майна на праві оперативного управління; про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби народу як прапора національної гідності на території міста Миргород.

Кожне з питань депутати активно обговорювали та дискутували. Особливо ретельно було розглянуто інформацію щодо надання згоди на добровільне приєднання територіальних громад сіл (селищ) до територіальної громади міста Миргорода. Після коментаря начальника юридичного відділу Олександра Федрунова та секретаря міської ради Наталії Гирки, члени комісії підтримали відповідне рішення.

А рішення про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби народу як прапора національної гідності на території міста Миргород депутати не погодили.

У ході роботи комісії також було порушено питання щодо роботи спортивних та позашкільних закладів у канікулярний період та вихідні. Також комісія рекомендувала відділу освіти при перевірці роботи позашкільних закладів враховувати специфіку їх діяльності.

У рамках підготовки 38-ї сесії відбулося також засідання бюджетної комісії. Депутати обговорили питання щодо реалізації цільових програм, нових ставок податків та інші проектні рішення, підготовлені на чергове сесійне засідання. Крім цього, було докладно обговорено капітальні ремонти в освітніх закладах. Члени комісії рекомендували   керівникам шкіл та дитячих садків особистого контролювати  хід  ремонтних  робіт.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]