Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Територіальний центр повідомляє:
2015-03-06

8 Березня відзначається  Міжнародний жіночий день   свято, яке сповіщає нам про прихід весни і налаштовує на світлі радісні почуття, даючи можливість ще раз осягнути всю значущість того, що відбувається в нашому житті під знаком жінки. З цієї  нагоди Територіальним центром соціального обслуговування було підготовлено та проведено у читальній залі міської бібліотеки ім. Д.Гурамішвілі святковий захід для пенсіонерів міста.

Завідувач відділення соціально - побутової адаптації Юлія Литвиненко привітала жінок з весняним святом, побажала піднесеного настрою, мирного неба, усмішок, квітів і душевного комфорту та розповіла, що в усі часи жінка була і є символом щастя, добробуту й злагоди в сім‘ї та суспільстві.

           До уваги запрошених була представлена літературно-музична композиція «Весна як жінка, жінка як весна» для створення якої організатори заходу скористалися поезією та  піснями про вічні людські цінності – добро, щастя, любов. Чудові концертні номери прозвучали у виконанні запрошених артистів художньої самодіяльності: Катерини Пасько, Людмили Логвин, Яніни Зубко. Особливо ж зворушені присутні жінки були пісенним привітанням від чоловіків-учасників народного самодіяльного пісенного ансамблю «Обереги» (керівник Микола Кирилюк).

             Лейтмотивом свята можна вважати поетичні слова:

 Кажуть, що на світі все від жінки,

 Все від неї на оцій землі,

 Перший подих весняної квітки,

 Тепле сонце й в небі журавлі.

            Проведений святковий захід мав на меті засвідчити шану і повагу саме до жінок старшого віку, адже вони, як ніхто, своєю невтомною працею, турботою про родину, добротою,  милосердям заслуговують на це.

          Директор                                                                        Л.Б.Курдюмова

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]