Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Технічні аспекти упровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату обговорюють у Миргороді
2018-08-22

21-22 серпня у Миргороді проходить дводенний Всеукраїнський тренінг "Технічні аспекти упровадження Планів дій сталого енергетичного розвитку та клімату". Протягом двох днів  на навчальному заході делегати з різних областей України обговорюють питання енергоефективності. 

Тренінг проводиться в рамках Програми ЄС "Угода Мерів - Схід". Експерти проекту  ЄС "Угода Мерів - Схід" організували інформаційний майданчик для представників із 32 міст України. Усі вони є підписантами Угоди Мерів. Учасникам тренінгу розповідають про технічні аспекти енергоефективних проектів, показують їх впровадження на практиці на прикладі Миргорода. Деякі з досягнень презентував міський голова Сергій Соломаха. Очільник міста привітав учасників та коротко розповів про напрацювання у напрямку енергоощадності, про втілені демонстраційні проекти та побажав плідної роботи. Розповіли про проект Європейського Союзу MO.GE.DI.CO, котрий саме в цей час реалізовується у Миргороді. Саме експерти проекту "Угода Мерів - Демонстраційні проекти 2" надають технічну підтримку з впровадження заходів у Миргороді.

Загалом програма семінару передбачає чотири навчальні сесії, дві з яких стосуються виробництва і споживання енергії та енергоефективності у будівлях. Разом із технічними експертами у перший день тренінгу учасники визначали основні компоненти виробництва та споживання енергії, говорили про відновлювальну та альтернативну енергетику, розглядали кращі приклади енергоефективних будівель. Також учасники тренінгу побували на об'єктах міста, де безпосередньо впроваджено демонстраційні проекти.

Довідково: Проект MO.GE.DI.CO реалізується в рамках другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів - Демонстраційні Проекти 2". Термін виконання -  2018-2021 роки. Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від Європейського Союзу -  762,8 тис. євро, кошти міського бюджету - 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]