Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Талановиті миргородці отримають фінансову підтримку
2018-04-04

Учениця 9Б класу Миргородської СШ №5 Марія Вербицька та боксер Володимир Маньков отримають адресну грошову допомогу за перемогу у всеукраїнських конкурсах. Таке рішення ухвалили на засіданні експертної комісії з питання призначення винагороди талановитим дітям Миргорода, що відбулося четвертого квітня.

Під головуванням заступника міського голови Бориса Баришпольця відбулося перше засідання експертної комісії з питання призначення винагороди  талановитим дітям Миргорода. Розглянувши клопотання та документи на двох кандидатів, комісія проголосувала за надання їм адресної допомоги. За II призове місце в IV етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, учениця 9Б класу Миргородської СШ №5 Марія Вербицька отримає 6 тисяч гривень, а  Володимир Маньков за перемогу на чемпіонаті України з боксу серед юнаків (III місце) - 3 тисячі гривень.

Грошове заохочення талановиті діти отримають відповідно до Положення "Про стимулювання талановитих і обдарованих дітей та молоді міста Миргород", затвердженого рішенням 33-ї сесії міської ради сьомого скликання (2-ге засідання) від 28.12. 2017 року №299.

Нагадаємо, що кандидатами на призначення Винагороди можуть бути зареєстровані в місті Миргороді діти до 18 років - учні та випускники миргородських загальноосвітніх, позашкільних навчальних, початковихСтимулювання творчо обдарованих і талановитих дітей, міських спортивних або творчих колективів здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету через Програми відповідних головних розпорядників коштів. спеціалізованих мистецьких навчальних закладів міста, ДЮСШ, громадських спортивних організацій (зареєстрованих в місті Миргород), які навчались в м.Миргороді на час здобуття відповідних досягнень: переможці (I, II, III місць або Гран-Прі) Міжнародних та Всеукраїнських олімпіад, чемпіонатів, турнірів, змагань, конкурсів, фестивалів, що мають офіційний статус і проводяться під патронатом Міністерства освіти України, Міністерства молоді та спорту, Міністерства культури України; переможці Міжнародних змагань або фестивалів-конкурсів, які проводились за межами України; переможці Всеукраїнського етапу конкурсу - захисту наукових робіт учнів-членів Малої академії наук України; мають публікації з наукової або творчої діяльності; за інші видатні досягнення.

Стимулювання творчо обдарованих і талановитих дітей, міських спортивних або творчих колективів здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету через Програми відповідних головних розпорядників коштів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]