Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Сильніші разом» завітають до Миргорода
2016-06-14

16 червня «Сильніші разом» проведуть у Миргороді (Полтавська область) семінар для представників аграрного бізнесу щодо можливостей виходу на ринки ЄС, а також тренінг для місцевої влади та громадських активістів стосовно залучення фінансування з ЄС.

Учасники семінару для аграрного бізнесу отримають інформацію щодо потенційних ринків, зокрема для продукції рослинництва, вимог до поставок, юридичних та фінансових передумов експорту, ефективної організації логістики від виробника до кінцевого споживача.

Семінар проходитиме о 10.00-16.00 за адресою курорт «Миргород», вул. Гоголя, 112.

Участь  безкоштовна за умови попередньої реєстрації (за адресою -  [email protected] або за телефонами: +380 44 236-20-97, +380 44 236-20-79).

Окрім того, відбудеться тренінг для представників місцевої влади та громадських активістів щодо залучення коштів ЄС. Учасники тренінгу дізнаються, як подати заявку на фінансування зі сторони ЄС, як підготувати успішну заявку на отримання гранту, які наразі актуальні конкурси та програми фінансування, як правильно написати проект тощо.

Тренінг розпочнеться об 11.30 за адресою м. Миргород, вул. Незалежності, 17 (сесійна зала міської ради).

У заходах візьмуть участь представники Інформаційної кампанії «Сильніші разом!», експертної групи Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», Незалежного інформаційно-консалтингового центру «Центр транспортних стратегій», компаній-експортерів.

Реєстрація проходитиме на місці. 

Контактна особа: - Інна Корсун +38 (096) 101 36 33, e-mail: [email protected]

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]