Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Сильніші разом" відвідали Миргород
2016-06-16

Є народна мудрість: "Той, хто хоче, шукає можливості. Той, хто не хоче – шукає причини". Можна нарікати на нестачу коштів у кишені (пересічного громадянина), або ж у бюджеті (скажімо, міста) і цим пояснювати відсутність прогресу у вирішенні нагальних проблем. А можна прикласти зусилля і все-таки досягти бажаних результатів.

Як свідчить досвід, миргородці не бажають займати пасивних позицій. Саме тому в місті вже не перший рік ведеться активна робота по залученню міжнародних грантів для реалізації соціально значимих проектів. Результати такої роботи вже оцінили городяни.

Підвищити рівень знань щодо підготовки проектів на здобуття грантів допомагає співпраця з фахівцями. Так 16 червня до Миргорода завітали спеціалісти інформаційної кампанії "Сильніші разом". Кампанія об’єднує представників української влади, Представництва ЄС в Україні, дипломатичних місій держав-членів ЄС, українського і європейського бізнесу та громадянського суспільства, які бажають координувати зусилля та працювати разом задля зміцнення демократії, підтримки реформ та підвищення рівня поінформованості українського суспільства щодо можливостей, пов’язаних з Угодою про асоціацію та поглибленою і всеосяжною зоною вільної торгівлі між Україною та ЄС.

У місті-курорті представників Кампанії привітала керуюча справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніна Нікітченко. Вона передала учасникам заходу вітання від міського голови Сергія Соломахи, побажала всім плідної роботи, а гостям - приємних вражень від візиту.  

У рамках зустрічі було проведено семінар для представників аграрного бізнесу щодо можливостей виходу на ринки ЄС, а також тренінг для місцевої влади та громадських активістів стосовно залучення фінансування з ЄС.

Учасники семінару отримали інформацію щодо потенційних ринків, зокрема для продукції рослинництва, вимог до поставок, юридичних та фінансових передумов експорту, ефективної організації логістики від виробника до кінцевого споживача. До заходу залучилися  представники експертної групи Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу», Незалежного інформаційно-консалтингового центру «Центр транспортних стратегій», компаній-експортерів.

Присутні на тренінгу представники місцевої влади, керівники комунальних закладів, активні городяни  дізналися, як подати заявку на фінансування зі сторони ЄС, як підготувати успішну заявку на отримання гранту, які наразі актуальні конкурси та програми фінансування, як правильно написати проект тощо.

  • В Україні є величезне вікно можливостей щодо реалізації соціальних проектів саме за рахунок грантів, - зазначила представник Кампанії Тетяна Лебухорська. – На сьогодні найбільшим грантовим донором для нас є Євросоюз. Проте, аби отримати грант, ми маємо подавати конкурентоспроможні проекти, вчитися писати їх грамотно. Ми повинні використовувати ті переваги, які надає нам співпраця з ЄС, аби вирішити нарешті нагальні проблеми наших громад.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]