Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято Ветеранів
2017-09-13

В цей день сама природа налаштувалась на свято. На зміну непривітним, холодним дощовим дням, що стали неприємним сюрпризом на початку вересня, знову повернулось яскраве сонечко, лагідне тепло. За ініціативи депутата Миргородської міської ради Булойчик Олени Михайлівни, свято ветеранів напередодні свята нашого мальовничого міста стає традиційним.

У мікрорайоні Центральний поблизу магазину "Ветеран" відбулося свято, до участі в якому запросили жителів сусідніх вулиць. Ветерани… вони є у кожній родині. Кращі роки свого життя вони віддали роботі, тепер на заслуженому відпочинку. Переважна кількість з них на невеличкій пенсії, а їм так необхідно бути потрібними своїй родині, необхідна наша увага, турбота. Хотілось, щоб це свято залишило у наших ветеранів приємне враження, довело, як потрібні молоді досвід і поради старшого покоління, їх турбота і ласка для дітей й онуків.

    Свято зібрало немало мешканців різного віку, та переважною більшістю з них були ветерани мікрорайону.

   Безцінним подарунком для всіх присутніх став виступ вихованців Центру естетичного виховання. Було приємно бачити, як світліли обличчя глядачів, як радісними посмішками і оплесками вони зустрічали вихованців ЦЕВу. Як і завжди, грацією  і витонченістю порадували глядачів учасники зразкового хореографічного ансамблю «Веснянка» під керівництвом знаного хореографа Олени Гули. Чисто, злагоджено і яскраво звучали пісні у виконанні талановитих учасників народної студії естрадного вокалу «Соняшник», яким багато років беззмінно керує Алексієнко Олена. Чітко, весело і невимушено  виконали свою програму учасники циркової студії «Мрія» під керівництвом Валерія Лесічевського. Виступи юних талантів супроводжували з захопленням й гучними оплесками  глядачі. На завершення програми було частування смачною солдатською кашею та морозивом.

     Юшко Т.О. з вул..Б.Хмельницького пригостила учасників свята соковитими сливами із свого саду, в цьому їй допомогла Попченко Р.М., голова вуличного комітету вул.Сорочинської.

     Дякуємо за організацію у підготовці і проведенні свята депутата Миргородської міської ради Булойчик О.М., раді мікрорайону «Мінзаводський», в особі Сєрова В.В. і Заливчої М.О.

    У цей складний час такі свята необхідні, бо вони об’єднують людей і роблять світ трошки кращим.

                                                                           Заступник голови ради мікрорайону «Центральний» Коровіна О.А.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]