Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято родини в мікрорайоні "Центральний"
2019-05-12

Біля магазину "Барвінок" святкували День матері, День родини. Першою вітали ветерана бойових дій Другої світової війни Велику Варвару Іванівну. Рубан Валентина Іванівна виховала двох синів-орлів, захисників Батьківщини. І Сергій і Олександр - учасники бойових дій в АТО.

Талановитий краєзнавець, історик, залюблена в історію нашого міста Людмила Олександрівна Розсоха розповіла про Данила Апостола, іменем якого називається вулиця, де проходило свято.

У нашому місті підростає юне талановите покоління, якому цікаве все: і наука, і мистецтво, і громадське життя. Дяченко Марія Іванівна - багатодітна мама, достойно виховала трьох синів. Двоє молодших: Данило і Іван - перші і в навчанні, і в громадському житті. Родина бере участь у всіх заходах по благоустрою прибудинкової території, де проживає. Неоголошена війна на Сході змусила родину залишити рідну домівку і в Миргороді вони стали добрими, турботливими господарями.

Вітали родину Черненків, де підростає донечка Поліна. Батьки завжди підтримують її і в прагненні все знати, і вміти. Дівчинка гарно танцює, співає, разом з батьками бере участь у спортивних змаганнях.

День матері святкуємо разом з Днем медичних сестер. На святі вітали  високопрофесійну, турботливу медсестру Мазило Галину Петрівну, яка 30 років працює в денному стаціонарі Миргородської районної поліклініки.

Слова вдячності лунали на адресу активних членів товариства "Милосердя і здоров'я": Голуб Людмили Данилівни, Неділько Віри Сергіївни. Вітали  керівництво ОСББ "Хорол", які дуже багато зробили для свого будинку та прибудинкової території.

На завершення заходу Ребров Артем і Очкас Ліза, які прекрасно навчаються і дуже активні у житті, завзято і весело провели флешмоб.

На жаль, дощ дещо завадив ласувати морозивом і смачною козацькою кашею.

Низький уклін спонсорам свята  -  депутатам міської ради: Цисю Олександру Григоровичу і Сіряку Андрію Олександровичу.

Спасибі за допомогу в проведенні свята депутату міської ради Лабуньку Олександру Яковичу, а також Приліпі В.М, Коровіній О.А., відділу культури.

 

 Рада мікрорайону "Центральний"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]