Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Свято для всіх
2018-06-05

Унікальний подарунок до Міжнародного Дня захисту дітей не тільки для дітлахів мікрорайону "Центральний", а і для всього міста зробили керівники і юні таланти центру естетичного виховання та відділу культури  міської ради.

На центральній площі міста 02 червня відбулось незабутнє, цікаве, пізнавальне святкове дійство. Пісні і танці, карколомні трюки, веселі ігри, у яких брали участь майже всі діти, які прибули на свято, майстер-класи - все викликало у всіх  захоплення, жвавий інтерес.

Підкорили глядачів дзвінкоголосі талановиті юні співаки народної студії естрадного вокалу "Соняшник",  квартет "Шоу-мікс",  шоу – група "Справжні дівчата".

Захоплено сприймали глядачі танцювальні номери, які весело і завзято виконували юні танцюристи зразкового хореографічного ансамблю "Веснянка", народного ансамблю сучасного танцю "Екзотика", ансамблю спортивного танцю "Престиж".

Заворожили глядачів карколомні трюки учасників циркового гуртка "Мрія" і акробатів-ексцентриків, і еквілібристів  на моноциклах, і магічного рок-н-ролу.

Майже всі діти, що прибули на свято, із задоволенням пірнули у світ розваг і забав разом із  гуртом "Калинове намисто"  та брали участь у танцювально-ігровій програмі, яку підготували учасники ансамблю спортивного танцю "Престиж".

Протягом майже всього свята не було відбою від бажаючих за короткий час навчитись різним цікавим ремеслам: виготовленню ляльки – мотанки; виготовленню іграшок із  бісеру, виготовленню декоративних букетів  квітів із ниток, виготовленню морських мешканців у техніці модульного орігамі.

Непомітно промайнув час, насичений яскравими подіями, іграми і надбанням нових знань і умінь. Призи і сюрпризи, а на завершення частування морозивом – все це надовго залишиться у пам'яті всіх  учасників цього захопливого, яскравого і потрібного всім – і дорослим, і малим дійства.

Велика вдячність спонсорам, що допомогли придбати і матеріал для майстер-класів, і сувеніри: ПП  родині Ахметових, депутатам міської ради Сіряку А.О., Цисю О.Г.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]