Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Святкова акція до Великодня
2018-04-06

Вже традиційно на передодні найочікуванішого весняного свята центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей за фінансової підтримки Миргородської міської ради організували Великодню святкову акцію.

З прийдешнім світлим святом Пасхи дітей привітала секретар Миргородської міської ради, Голова комісії з питань захисту прав дитини Гирка Наталія Олексіївна. Вона побажала родинам добробуту, миру та злагоди, а також відмітила, що ця акція є традиційною і проводиться вже понад десять років.

         Близько ста солодких подарунків отримали сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти з родин, що опинилися у складних життєвих обставинах. У святковому пакунку улюблені ласощі дітвори – великодні пасочки, кекси та фруктовий сік. Організатори заходу висловлюють подяку приватному підприємцю Хухрі Любов Миколаївні, котра багато років підтримує дану акцію та надає спонсорську допомогу для виготовлення великодніх пакунків.

         Святкову програму для учасників акції підготували вихованці центру естетичного виховання, члени фольклорного гуртка «Калинове намисто» під керівництвом Манофи Юлії Василівни. Веснянки, руханки та веселі конкурси подарували дітворі святковий настрій.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]