Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сучасний урок в інклюзивному класі
2016-10-17

Представники педагогічної спільноти Миргорода взяли участь у методичному діалозі «Сучасний урок в інклюзивному класі», який відбувся на базі навчальних закладів м. Біла Церква, Київської області. Обмін досвідом з питань ефективного впровадження інклюзивного навчання в загальноосвітніх навчальних закладах забезпечила заступник начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Баранова В.А.

Педагогічний колектив Білоцерківської загальноосвітньої школи I-III ст. №15 (директор Н.Г.Слободянюк) своєю самовідданою і копіткою працею доводить, що інклюзія – це процес, який розглядається як постійний нескінченний пошук якнайкращих способів реагування на людську різноманітність, навчання тому, як жити, приймаючи всі відмінності, і вчитися, виходячи з цього. Величезний досвід цього колективу дав можливість створити власну модель інклюзивної освіти, яка сьогодні запроваджується у навчальних закладах України.

У Білоцерківській загальноосвітній школі I-III ст. №20 (директор О.Д.Борисюк) ми отримали глибоку методичну базу з питань впровадження інклюзивної освіти. Адже у цьому закладі проводять тренінги, прес-конференції, виставки, круглі столи, семінари, методичне консультування тощо щодо забезпечення рівного доступу до навчання дітей з особливими потребами.

Набір наочно-практичного матеріалу «Нумікон» (Англія), дидактичний матеріал «Палички Кюїзенера» (Бельгія), методика Глена Домана (США), елементи методики М.Монтессорі (Італія) – неповний перелік методичного арсеналу педагогічного колективу Білоцерківської спеціальної загальноосвітньої школи №19 (директор В.В.Іщук). Зусилля педагогів цього закладу спрямовані на адаптацію європейського досвіду, розробку власних підходів і методів використання.

Творчий підхід, висока відповідальність за обрану справу, наполегливість у досягненні мети педагогічних працівників м. Біла Церква вселяють впевненість у власних силах, надихають на створення умов для навчання дітей з особливими потребами у навчальних закладах нашого міста.

Р.Білецька, методист ММК.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]