Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Суботник на вулиці Енергетиків
2017-03-29

Починаючи з 10-го березня у Миргороді триває двомісячник чистоти, благоустрою та озеленення. Для громади - це добра нагода силами комунальних служб та мешканців навести лад на всій території, прибрати сміття та озеленити місто. Таку акцію організували мешканці мікрорайону "Почапці" на вулиці Енергетиків.

Минулої суботи дорослі і діти залюбки працювали на свіжому повітрі: загрібали торішнє листя та садили дерева на території дитячого майданчика, облаштованого торік, та прилеглої місцини. Для більшості присутніх дорослих, які цього дня охоче долучилися до доброї справи, це вже звична традиційна подія,- розповів заступник голови вуличного комітету  Володимир Ворохобов і додав: на суботник батьки прийшли з дітьми, щоб спільно зробити корисну справу. Хвалить мешканців віддаленого мікрорайону "Почапці" і секретар ради Валентина Позичайло. Жінка каже, що вмовляти  жителів не доводиться. Люди залюбки долучаються до прибирання, приходять зі своїм інвентарем, дружно працюють на вулицях та благоустроюють зони відпочинку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]