Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Строкова військова служба починається з обласного збірного пункту
2018-05-03

Із перших днів перебування на Полтавському обласному збірному пункті призовників, незважаючи на те, що вони не братимуть участь у бойових діях, навчають азам військової справи, знайомлять із тактико-технічними характеристиками зброї, елементарними поняттями тактичної медицини, особливостями поводження з засобами індивідуального захисту.

Так, із 23 квітня до цієї роботи долучилися учасники АТО з громадських організацій «Вороскоп» і «Ветеранське братерство», а також Дмитро Юденко. На обласному збірному пункті між медичним оглядом, професійно-психологічним відбором й індивідуальними бесідами було організовано декілька навчальних місць. Бійці АТО разом із представниками адміністрації збірного пункту поділилися із призовниками своїми знаннями військової справи, отриманими під час участі у бойових діях. 18 квітня під час урочистих проводів призовників свою майстерність демонстрували вихованці військово-спортивного клубу «Воїн».

Третій тиждень на Полтавщині триває весняна призовна компанія 2018 року. Щодня до елітних військових частин, навчальних центрів Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України вибувають сформовані з призовників команди. Уже 300 осіб із Полтавщини серед колишніх призовників стали військовослужбовцями строкової служби різних військових формувань.

Районні (міські) призовні комісії проводять оповіщення, медичний огляд, професійно-психологічний відбір і попереднє призначення в команди. Найбільш злагоджено працюють призовні комісії Хорольського, Диканського, Гадяцького районів, міста Кременчука. Водночас потребують кращої організації та злагодженої роботи призовні комісії Шишацького, Гребінківського, Чорнухинського районів і міста Полтави, з яких найменше прибуває призовників на обласний збірний пункт.

Прес-служба Полтавського

обласного військового комісаріату

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]