Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Співпраця з міжнародними партнерами
2020-05-19

Миргород вже багато років постійно  співпрацює з німецьким товариством з міжнародного співробітництва GIZ та Асоціацією енергоефективних міст України. За плечима кілька успішно реалізованих проєктів, навчальні програми та заходи. Наразі завершено виготовлення проєктно-кошторисної документації (ПКД) з висновком державної будівельної експертизи по реконструкції будівлі Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка. Міжнародні партнери сплатили частину коштів та надали експертні консультації. Головним інженером, виконавцем проєкту за результатами конкурсу став ФОП Дупак В.В.

            У кінці минулого року заявка на співфінансування виготовлення документації з реконструкції Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка стала переможцем ІІІ етапу конкурсу, організованого в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель в рамках проекту "Енергоефективність в громадах ІІ", який реалізується компанією "Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH" за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Відділ муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради підготував заявку для участі у конкурсі та здійснював документальний супровід проєкту. Замовником ПКД з комплексом енергозберігаючих та енергоефективних заходів по будівлі гімназії є відділ капітального будівництва. Основні енергоефективні заходи, що увійшли до ПКД: утеплення фасаду будівлі з утепленням стін підвалу нижче рівня ґрунту, встановлення припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією тепла, балансування системи опалення тощо. Проєктно-кошторисну документацію по проєкту "Реконструкція будівлі Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка по вул.Гоголя, 90, м.Миргород Полтавської області" планується використовувати для підготовки інвестиційних проєктів для забезпечення фінансування реконструкції.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]