Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: волейбол
2018-04-03

Завершилися змагання з волейболу в залік міської Спартакіади трудових колективів. У цьому виді змагань взяла участь найбільша кількість учасників за всю історію Спартакіад: більше десяти трудових колективів. Лідером стала команда працівників освіти.

Команди були розподілені на дві підгрупи і проводили ігри в двох спортивних залах. Напружена боротьба точилася в кожній підгрупі за виявлення переможців груп, щоб потім в стикових зустрічах поборотися за звання переможця і призові місця. Досить напруженою була зустріч між командами державних установ та 3 ТВУЗ. Все вирішувалося в третій партії, в якій сильнішою була команда 3 ТВУЗ. Напруженими були ігри в іншій підгрупі між командами освітян та ПАТ "Армапром", "Коледжу" та команди працівників освіти. Взагалі цьогорічні змагання значно виросли за змістом майстерності команд. За весь волейбольний турнір проведено 25 ігор. В заключний день відбулися стикові зустрічі за визначення призерів змагань. Так в грі за третє місце зустрілися команди ПАТ "Армапром" та команда "Видавництва". Напружена боротьба принесла перемогу команді "Видавництва", яка і посіла третє місце. В фінальній зустрічі зійшлися команди освітян та 3 ТВУЗ. Напружена боротьба була в обох партіях, але кращу майстерність продемонструвала команда працівників освіти, яка в двох партіях з рахунком 25:15 та 25:21 здобула перемогу.

Відбулися вже шість видів змагань міської Спартакіади, але напружена боротьба в командному заліку тільки наростає. Зараз на першому місці йде команда працівників освіти, яка в своєму заліку має 89 балів, на другому місці знаходиться команда 3 ТВУЗ із здобутком в 85,5 бали. Ці команди значно випереджають решту команд, а за третє місце ведуть боротьбу команди працівників державних установ (61,5 бали) та коледжу (61 бал). Наступним видом змагань Спартакіади буде міні–футбол.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]