Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: стрільба кульова
2018-03-13

У приміщенні ТСОУ відбулися змагання з кульової стрільби з пневматичної зброї. Участь в змаганнях взяли десять трудових колективів. Ще в січні 2018 року на зібранні представників команд було вирішено вирівняти умови для всіх учасників змагань і проводити стрільби з одних гвинтівок для всіх учасників. Ці умови додали додаткової інтриги для учасників, які стріляли з невідомої для них зброї.

У результаті проведених змагань серед чоловіків переміг представник ПАТ "Армапром" Олександр Василенко, друге місце виборов представник ПрАТ "Миргородкурорт" Володимир Кондра, який поступився переможцю лише за додатковими показниками, третє місце посів представник команди освітян Володимир Ведмідь, який до речі, вже втретє на цій Спартакіаді попадає в призери змагань. Серед жінок досить несподівано перемогу здобула представниця лікарні Інна Ярмоленко, яка виступаючи останньою, показала найкращий результат серед всіх учасників, друге місце дісталося представниці ТОВ "Енергофінанс" Валентині Біжко, третє місце дісталося представниці 3 ТВУЗ Олесі Назаренко.

У командному заліку перемогу здобула команда ПАТ "Армапром", друге місце дісталося команді 3 ТВУЗ, а третє місце поділили команди працівників освіти та центральної районної лікарні. Після п’яти видів змагань продовжує лідирувати команда працівників освіти набравши 66,5 залікових балів, другими йдуть представники 3 ТВУЗ, які скоротили відстань до мінімуму і мають в своєму заліку 66 очок, на третьому місці продовжує перебувати команда працівників державних установ. З 17 березня 2018 року розпочинаються змагання з волейболу.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]