Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів: шахи
2019-02-25

У шаховому клубі пройшли змагання з шахів. Учасниками стали представники 7 трудових колективів, які делегували 14 учасників. Ознайомившись з правилами змагань та регламентом часу на партію учасники розпочали змагання. У жінок одразу розпочалася напружена боротьба за призові місця і в останньому турі визначилися призери змагань. Переможницею стала Людмила Коростиленко, яка представляла команду 3 ТВУЗ, друге місце посіла дебютантка змагань Вікторія Максимова, представниця команди працівників державних установ і третє місце посіла Олена Чопенко із команди Енергофінанс.

 У чоловіків явним фаворитом виглядав Валерій Яворовський, який представляв команду працівників освіти. Решта учасників до останнього ходу визначали призерів змагань. В підсумку другим став Віктор Лук’янчук з команди 3 ТВУЗ, а третім став Сергій Панченко, представник команди Енергофінанс, лише завдячуючи кращим показникам в іграх з учасниками, які набрали однакову кількість очок. В командному заліку впевнено перемогла команда 3 ТВУЗ, другими стали освітяни і третіми представники команди працівників державних установ.

          Після двох видів змагань в командному заліку утворилося двовладдя між командами працівників освіти та командою 3 ТВУЗ, які набрали по 28 балів, на третє  місце вийшла команда Енергофінанс.

          Наступної суботи 2 березня 2019 року о 10 годині ранку в гімназії імені Т. Г. Шевченка відбудуться змагання  із стрільби з пневматичної зброї.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]