Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів 2021 – заключний етап
2021-09-13

Змаганнями з легкої атлетики, гирьового спорту та перетягування канату в День фізичної культури і спорту завершилася цьогорічна спартакіада трудових колективів Миргородської міської територіальної громади. Протягом восьми місяців чотирнадцять колективів фізичної культури змагалися з тринадцяти видів спорту, які були включені до програми спартакіади. Не дивлячись на корективи в календарі змагань, які часто вносилися в зв’язку з епідеміологічними обмеженнями, пов’язаними з поширенням захворюваності населення на СОVID – 19, організаторам спільно з представниками команд вдалося виконати всі заплановані заходи та в святковій обстановці провести їх фінальну частину.

На урочистому відкритті з Днем фізичної культури і спорту учасників змагань від імені міського голови, депутатського корпусу привітав секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій та вручив представникам кожної із команд-учасниць спортивний інвентар, який стане їм в нагоді для підготовки до участі в наступних спортивних заходах.

В подальшому на бігових доріжках, в секторах для стрибків у довжину, гирьового спорту, перетягуванні канату визначалися переможці та призери з видів спорту в індивідуальному та командному заліках. Основна боротьба за перемогу проходила між колективами «Освіти», «3ТВУЗ» та «Держустанов», які в підсумку і розподілили між собою 1-3 командні місця.

            Підсумкові результати спартакіади 2021 року:

  1. «Освіта».
  2. «3ТВУЗ».
  3. «Держустанови».
  4. «Коледж».
  5. «Енергофінанс».
  6. МБК.
  7. Телестудія.
  8. Курорт.
  9. Нібулон.
  10. Підстанція.
  11. МУЕГГ.
  12. Мінводи.
  13. Лікарня.
  14. Армапром.

               Команда-переможець та призери нагороджені кубками та дипломами міського центру «Спорт для всіх», переможці та призери з видів змагань в індивідуальному та командному заліках - медалями, грамотами.

               Також подяками центру за активне сприяння у проведенні спортивних заходів та з нагоди Дня фізичної культури були відзначені Мурзак Н., Явтушенко О., Кучерков А., Кобець Л., Юхименко О., Рябчун В.   

                Миргородський МЦФЗН «Спорт для всіх» висловлює вдячність представникам команд за активну роботу по організації своїх колективів для участі у змаганнях та працівникам міського стадіону «Старт» ( завідувач Маклак Ю.) за підготовку спортивної бази для їх проведення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]