Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів
2015-02-16

 У Миргороді  стартувала  п”ятнадцята спартакіада трудових колективів міста. В шаховому клубі Миргородської ДЮСШ розпочали боротьбу трудові колективи міста, щоб у вересні визначити перемоця у загальнокомандному заліку.

Першими в боротьбу, як завжди вступили спортсмени-шашкісти. У чоловіків боротьби не вийшло, впевнено переміг представник команди „Освіта” – Валерій Яворовський, а от друге місце, завдяки додатковим показникам, посів представник коледжу Роман Куць,  третім став найстарший учасник змагань, який представляв ПрАТ „Миргородкурорт” – Іван Швайка.

У жінок з початку змагань лідерство впевнено захопили минулорічна чемпіонка, представниця команди "Видавництво" – Галина Тушинська та представниця команди 3 ТВУЗ – Людмила Коростиленко. Зазнавши двох поразок в останніх турах, Галина Тушинська втратила лідерство і взагалі не потрапила до трійки призерів.Чемпіонкою стала Людмила Коростиленко, друге місце посіла представниця "Освіти" – Олена Лешакова, а третьою представниця "Держустанов" – Світлана Магльована.

Наступного дня боротьбу продовжили шахісти. Тут все було набагато простіше, фаворити завоювали заздалегідь передбачувані місця. Лише у чоловіків розгорілася напружена боротьба за третє місце між Максимом Верещаком преставником Держустанов та Віктором Лук”янченком з 3 ТВУЗ, які в додаткових поєдинках визначили бронзового призера, ним став Максим Верещак, а переміг Валерій Яворовський, другим став – Іван Швайка з "Миргородкурорту". Серед жінок явна перевага була у Людмили Коростиленко та Олени Лешакової, які відповідно посіли перше та друге місце, третьою стала представниця Миргородкурорту – Надія Папежук.

У командному заліку після двох видів програми впевнено лідирує команда освітян, другими йдуть представники 3 ТВУЗ. Третіми йдуть представники Коледжу.

Наступний вид змагань – зимова риболовля, яка відбудеться 21 лютого 2015 року на ставку „БАМ”.

 

Анатолій Побідинський,

директор ЦФЗН”Спорт для всіх”

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]