Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада депутатів: миргородці – найспортивніші!
2017-05-18

17 травня на полтавському стадіоні «Динамо» відбулися фінальні змагання Спартакіади депутатів серед депутатів рад усіх рівнів Полтавської області. В її заключному етапі взяли участь переможці зональних змагань. До участі в Спартакіаді, що проходила вшосте, долучилися майже 400 депутатів місцевих рад Полтавщини. Команда миргородських депутатів здобула загальнокомандну першість  з шахів та посіла призові місця в інших видах спорту.

Команда депутатів Миргородської міськради на фінальних змаганнях виділялася згуртованістю і професійністю в усіх видах змагань: міні-футболу, шахів, шашок та настільного тенісу. Депутати миргородської міської ради активні та наполегливі не лише в ухваленні рішень підчас роботи в комісіях та на сесійних засіданнях. Вони – пропагандисти здорового способу життя. Незважаючи на зайнятість - професійну та громадську- команда наших депутатів відстояла спортивну честь міста-курорту. За підсумками всіх видів змагань команда Миргородської ради здобула перше загальнокомандне місце. Вітаємо депутатів Миргородської міськради і бажаємо подальших спортивних досягнень на Всеукраїнській спартакіаді.

За результатами фінальних змагань буде сформована збірна команда Полтавської області для участі у VI Всеукраїнській спартакіаді серед народних депутатів України, депутатів обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, що проходитиме у місті Чорноморськ Одеської області з 12 по 17 червня 2017 року.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]