Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Соціальний менеджмент та залучення зацікавлених сторін до реалізації проєктів НКПВУ в Миргороді
2019-10-30

 У Миргороді відбулася робоча нарада з питань соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін до реалізації субпроєктів НКПВУ. Перед обговоренням запланованих питань, які передбачали презентаційні та консультаційні матеріали, було оглянуто об'єкти майбутньої реконструкції.

Будівлі Центру естетичного виховання (вул. Грекова, 5) та старої школи №1( вул. Гоголя, 173/2) буде реконструйовано у рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Реалізувати ці два проєкти  планують протягом 2019-2021 років за кошти Європейського Інвестиційного Банку. Для реконструкції  об'єктів потрібно 55 млн. грн. 41 млн.грн. отримає Миргородська міська рада безповоротних коштів від держави, яка позичила  кошти ці у банку і буде повертати кредит і платити відсотки.

- Чимала сума інвестицій та велика відповідальність участі у двох проєктах. Вимоги міжнародного проєкту високі, в тому числі дотримання екологічних та соціальних стандартів. Ми взяли певні зобов'язання і будемо їх виконувати, - наголосив під час зустрічі з експертами ПРООН з соціальних питань міський голова Сергій Соломаха.

Меседжем робочої наради був соціальний менеджмент та залучення зацікавлених сторін до реалізації проєктів НКПВУ в Миргороді. Експерти ПРООН з соціальних питань Всеволод Яковлєв та Дмитро Коваленко розповіли про основні вимоги ЄІБ до соціального менеджменту при реалізації проектів, про фінансові, закупівельні та технічні аспекти Програми. Також було широко обговорено стан розробки Плану соціального менеджменту для субпроєктів міста, функції та формат діяльності Робочої групи з впровадження субпроєктів при Миргородській міській раді, можливі форми залучення громадськості до реалізації НКПВУ, зокрема до консультацій, участі у Робочій групі, моніторингу реалізації субпроєктів, інформування громадськості про хід реалізації проєктів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]