Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Соціальна підтримка учасників АТО та ООС
2019-02-07

Державні гарантії та соціальний захист учасникам бойових дій, членам їх сімей та сімей, члени яких загинули під час проведення АТО та ООС - стали темою зустрічі міського голови Сергія Соломахи з учасниками бойових дій.

У Миргороді на обліку в базі Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків перебуває УБД - 820 осіб, серед них  учасників АТО - 636 осіб. З метою підвищення рівня соціального захисту миргородців, які захищають українські кордони від російського агресора, міською радою було розроблено Комплексну програму. На виконання заходів у 2019 році виділено 1187,00 тис. грн. Також учасників АТО звільнено від сплати за комунальні послуги, що надають місцеві підприємства. Важче вирішується питання щодо виділення земельних ділянок, оскільки вільної землі на території міста немає. У земельному відділі сформовано реєстр заявників. З початку АТО звернулися 842 громадян. Частина з них отримали землю, іншим доведеться почекати. Міський голова пояснює, що частково допоможе вирішити це питання затвердження Законопроекту про розширення меж Миргорода. Підготовлений Законопроект ще з весни 2017 року знаходиться у Верховній Раді. А ще велику надію покладають на землі колишнього "Грензаводу". Ця територія Генеральним планом передбачена під житлову забудову, однак ділянка не є власністю міста. Тож триває активний пошук шляхів повернення цієї землі у фонд міста.

     У ході розмови учасники АТО порушували  питання пільгового перевезення в міському транспорті. Вони, зокрема, пропонують змінити діючу систему та безкоштовно перевозити в міському транспорті членів родин загиблих. А ще виловилися за доцільність створення на території міста реабілітаційного центру для учасників АТО та їхніх родин.

     За підсумками зустрічі міський голова дав відповідні доручення керівникам профільним відділів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]