Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Сонце-грай" на "Личанці" (Оновлено)
2018-08-02

Ігровий дитячий майданчик "Сонце-грай" встановили у мікрорайоні "Личанка". 31 липня відбулося урочисте відкриття ігрової зони, де буде корисно проводити час дітвора з вулиць: Личанська, Загородня, Колгоспна та провулків Личанський і Лісний.

Реалізували ініціативу тамтешні мешканці за міською програмою "Місто активних громадян". Проект "Сонце-грай" написала Олена Оніпко, голова вуличного комітету вул. Личанська та Загородня, пров.Лісний та Личанський. Ініціатива перемогла в конкурсі проектів і за три місяці активістці разом з небайдужими батьками, депутатами та комунальниками вдалося втілити задум. Загальна вартість проекту майже 20 тис.грн.: 17 тис.грн. - бюджетні кошти та 3 тис.грн. – внесок ініціативної групи.

За словами депутата міської ради Олександра Білоконя, закріпленого за цим округом, найбільшою подякою для організаторів свята є посмішка дітей. Тож величезна вдячність всім депутатам, які зробили дитячі подарунки щедрими.

Прогулянка та ігри з дітьми на дитячих майданчиках - обов’язковий пункт у щоденному розкладі мам. Саме там діти розвиваються, набувають навиків спілкування з однолітками. Нарешті, дякуючи всім небайдужим, таке місце і є для діток наших вулиць, - розповіла Олена Оніпко.

Після перерізання символічної стрічки, за участю дітей, які теж допомагали старшим прискорювати цю довгоочікувану подію, відбувся святковий концерт. Для дітей організували цікаву ігрову програму з конкурсами та призами, вшанували найменших та найстарших жителів, багатодітну родину. Завершилося свято Миру, Дружби та Сім'ї частуванням варениками, польовою кашею та морозивом.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]