Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Солодкі розваги для дітвори
2018-06-02

Уже стало доброю традицію в перший день літа, в день захисту прав дітей, проводити свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в місті. Цього року за фінансової підтримки міської влади служба у справах дітей  провела святковий захід для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в ресторані «Гоголь».

Привітала дітвору та батьків зі святом секретар міської ради, голова комісії з питань захисту прав дитини Гирка Наталія Олексіївна. Вона побажала  родинам взаємопрозуміння та безхмарного неба, зазначивши, що міська влади буде зробити все можливе для того, щоб наші діти  зросталися і розвивалися у належних умовах.

Далі за святковим сценарієм, малеча залюбки перевтілилась у чарівне плем’я індіанців та у пошуках скарбів з радістю брала участь у веселих конкурсах та випробуваннях. Також усіх дітей чекав святковий обід. Служба у справах дітей ще раз вітає усіх діток зі святом та висловлює щиру подяку директору ресторану «Гоголь» Руденку Борису Васильовичу за надання можливості проведення дитячого свята у чудовому закладі, Стрілець Ганну Анатоліївну за допомогу в організації розважальної частини свята та Погорілому Валентину Володимировичу за спонсорську допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Служба у справах дітей

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]