Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Скорочення викидів СО2 в Україні
2018-12-14

Під час Саміту кліматично вразливих країн (CVF) 13 грудня на міжнародних кліматичних переговорах була озвучена думка про необхідність заявити більш амбітні внески у Паризьку кліматичну Угоду. Про підвищення  українського внеску в Паризькі домовленості на події оголосив Олександр Дячук з Національної Академії Наук (НАНУ).

Він повідомив про вразливість України до змін клімату та початок процесу оновлення національної цілі в Паризьку кліматичну Угоду у своїй заяві.

Група найбільш вразливих країн попередила, що їх народи вже живуть в умовах постійних повеней, посух та екстремальних погодних аномалій. Не менш серйозних наслідків може зазнати і Україна, якщо у найближчі роки країни не почнуть реально скорочувати викиди.

Міжнародні кліматичні переговори ООН продовжуються в Польщі до 15 грудня. Від України присутні не лише офіційна делегація уряду, але й численна група громадських організацій.

Нагадаємо, що Україна посіла 18 місце у рейтингу країн, які запобігають кліматичним змінам за версією німецької неурядової організації Germanwatch. Усього у рейтингу 84 країни світу, де оцінено їх досягнення у різних категоріях. Експерти зазначають, що високий рейтинг України є, скоріше, наслідком втраті важкої промисловості через конфлікту на сході та пов’язаного з цим економічного спаду.

Водночас Миргород дбає саме про зниження викидів парникових газів за умов збереження виробництва на існуючому рівні та розвиває використання чистих джерел енергії. У місті впроваджується Проект Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)" триватиме протягом 2018-2021 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]