Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Широкий спектр пенсійних послуг можна одержати за місцем проживання на віддалених робочих місцях фахівців Фонду
2020-02-11

Наразі на Полтавщині діє розгалужена мережа точок обслуговування громадян. І отримати всі пенсійні послуги - від інформаційних до призначення пенсії - можна не лише в сервісних центрах Пенсійного фонду України, які створені в кожному місті та районі області, а й на віддалених робочих місцях, куди фахівці Фонду виїжджають за встановленими графіками.

Віддалені робочі місця - це своєрідні осередки Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, які облаштовані у 58-ми населених пунктах. Зокрема, 25 - у об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) та 33 - у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП), селищних та сільських радах, установах, організаціях та підприємствах.

Спочатку на віддалених робочих місцях надавалися лише консультації з питань пенсійного забезпечення. А після того, як Пенсійний фонд України охопив всю мережу обслуговування сучасною комп’ютерною технікою і необхідним програмним забезпеченням, громадяни без необхідності в додатковому зверненні до сервісних центрів мають можливість отримати увесь спектр пенсійних послуг за місцем проживання. У числі послуг, крім різноманітних консультацій, - замовлення пенсійних посвідчень, видача замовлених довідок про доходи пенсіонера та інших довідок з реєстру застрахованих осіб, прийом заяв на зміну способу виплати, доступ до електронних сервісів Фонду тощо.

Отже, мешканці Полтавщини можуть завітати до ЦНАПу, ОТГ, селищної або сільської ради того населеного пункту, де створено робоче місце фахівців Фонду в області.

Ознайомитися з переліком усіх віддалених робочих місць, графіками їх роботи можна на інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України за посиланням (www.pfu.gov.ua) в розділі «Контакти» та на офіційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області у соціальній мережі Facebook.

 

Головне управління Пенсійного фонду

України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]