Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Школа Успіху. Миргород-2018"
2018-11-16

"Школа Успіху. Миргород-2018" - це Другий триденний профорієнтаційний форум для молоді віком 14-18 років: захід, на якому можна знайди відповіді на запитання щодо своєї майбутньої професії; дізнатися, як працюють місцева влада, підприємства та установи, а також поспілкуватися зі спікерами з різних професійних галузей.

Протягом трьох днів учасники мали змогу розвити в собі три типи філософського мислення: критичне, креативне і турботливе.

Перший день – креативний тип мислення. Учасники вчилися працювати в командах, виконувати спільно завдання, мислити, як одне ціле, вирішувати питання і конфлікти не так, як інші.

Другий день – турботливий тип мислення. Екскурсії протягом всього дня місцевими підприємствами та установами. Нові знайомства, нові відкриття, нові випробування чекали на учасників.

Третій день (як на мене, то найцікавіший і найпродуктивніший) – критичний тип мислення. Родзинкою цього дня стало те, що учасники навчалися створювати власні соціальні проекти – ази проектного менеджменту – які потім мали би втілити в життя.

У результаті цього було втілено 7 проектів і захищено у залі засідань Миргородської міської ради.

Відгуки:

Людмила Шумейко

Вручення Сертифікатів учасникам та спікерам проекту "Школа успіху Миргород 2018", який проходив у серпні цього року.

26 учасників під час триденного тренінгового навчання у серпні отримали теоретичний та практичний досвід з командоутворення та основ проектного менеджменту та отримали своєрідне домашнє завдання - реалізувати протягом двох наступних місяців власний(!) проект у своїй громаді/локації.

На жаль не всі учасники відчули серйозність та користь завдання. Причини напевно, різні, але головні меседжі - це байдужість, страх та відсутність підтримки з боку батьків, однолітків, дорослих. Захист проектів, які було втілено учасниками ШУ протягом двох місяців пройшов вдало, активно, напружено!

Кожен з авторів проектів отримав окрім Сертифіката подарунок: книгу-бестселлер.

Автори втілених проектів: ІВАН ГОРОДІВСЬКИЙ, МАРИНА СКЛЯР, СОФІЯ САВІСЬКО, КАТЕРИНА СІРЕНКО, СВІТЛАНА МАЛЕНКО, АЛЬОНА ГОРШНЬОВА, ВЛАДИСЛАВА МАРЮТА. 

Почесні гості офіційного заходу нагородження:

Організатор освітнього проекту "Школа Успіху" Благодійного фонду KLITSCHO FOUNDATION - ВОЛОДИМИР АНДРІЄВИЧ (м. Київ), а також: Роман Марюта (коваль, "Кузня Петра"), Олександр Бзенко (директор Миргородського хлібозаводу), Сергій Юрченко (Миргородський козацький полк).

Дякуємо всім за активну життєву позицію у розвитку молоді нашого міста!

БОРІТЬСЯ ЗА СВОЇ МРІЇ !!!

Детальна інформація та записи онлайн-трансляцій на сторінці "Школа успіху Миргород-2018" у Facebook: https://www.facebook.com/schoolofsuccessmyrhorod/?ref=br_rs

 

 

Арсен Шумейко, автор проекту

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]