Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сервісні центри МВС інформують
2020-11-26

У сервісні центри МВС звертаються громадяни, щоб зареєструвати автомобілі, мотоцикли, мопеди, причепи, отримати чи обміняти посвідчення водія. Звертаються    і ті, кому необхідна довідка про наявність чи відсутність судимості.  На Полтавщині функціонують вісім територіальних сервісних центрів МВС: у Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Гадячі, Горішніх Плавнях, Семенівці, Розсошенцях та Бутенках. Разом з тим, до територіальних громад, які знаходяться віддалено від стаціонарних, виїжджає, відповідно до графіку, мобільний сервісний центр МВС. Важливо знати, що усі центри в Україні працюють за принципом екстериторіальності, тому послуги можна отримати у будь-якому центрі МВС, незалежно від місця реєстрації.

З метою дотримання протиепідемічних санітарних вимог, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та уникнення одночасного знаходження в сервісних центрах МВС значної кількості людей, у приміщеннях обмежено кількість відвідувачів, а обслуговування населення здійснюється виключно за попереднім записом.

Тож, якщо для отримання послуги обрано територіальні сервісні центри МВС    в Розсошенцях, Кременчуці, Лубнах, Миргороді, Бутенках чи Горішніх Плавнях необхідно зареєструватися в електронну чергу  самостійно онлайн  через функціонал, що розміщений на сайті.

У сервісних центрах МВС Гадяча і Семенівки черга формується за телефоном – (0532) 59-14-99.

          У період карантину, набувають популяності електронні послуги. Не виходячи     з дому, за допомогою онлайн-сервісу Електронний кабінет водія  можна: замовити обмін та відновлення посвідчення водія, перевірити авто за VIN-кодом, сплатити штрафи, верифікувати дані, призначити Належного користувача.

          Запровадження «карантину вихідного дня» не вплине на роботу сервісних центрів МВС. Тому відвідувачів чекають з вівторка по п'ятницю з 9:00 до 18:00,   у суботу з 09:00 до 16:45.

https://www.youtube.com/watch?v=twJd2Onmcig

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]