Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Сергій Соломаха на Шустер LIVE
2016-12-05

02 грудня міський голова Сергій Соломаха взяв участь  в прямому ефірі Шустер LIVE. Депутати, очільники міст та експерти говорили про тарифну політику на житлово-комунальні послуги, енергозбереження та децентралізацію. Миргород  - лідером по запровадженню енергозберігаючих технологій на Полтавщині. Саме тому миргородського міського голову запросили в ефір для обговорення тарифів, субсидій та енергоефективності.

- Тарифи при всіх плюсах та мінусах, повинні бути економічно обгрунтовані. Тому що це комунальні підприємства, це люди які повинні отримувати зарплатню. З іншого боку, тарифи повинні бути посильними для людей, а якщо вони непосильні, їх треба дотувати. Але субсидії це не панацея, їх треба використовувати лише в перехідний період. Якщо вони будуть діяти постійно, то ми втратимо на наступному кроці - енергозбереженні. При діючих субсидіях людям нема сенсу зберігати тепло. Але енергозбереження напряму впливає на тарифи - чим краще ми будемо зберігати тепло, тим менше нам треба буде платити, - розповів Сергій Соломаха.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]