Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар з моніторингу екологічних та соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку
2021-07-13

Відбувся онлайн семінар з організації моніторингу екологічних та соціальних стандартів Європейського інвестиційного банку при реалізації субпроєктів, а також з питань організації роботи з пропозиціями та скаргами від громадськості та інших зацікавлених сторін.

У вступній частині заходу Ігор Кістєньов-Кавказький, керівник проекту Програми розвитку ООН в Україні з технічної підтримки Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, повідомив про запуск другої фази Надзвичайної кредитної програми для відновлення України. Так, сьогодні, 13 липня 2021 року, має відбутися ратифікація Угоди, яка дозволить розпочати другу фазу. Однією з вимог проєктів другої фази, як і в першій фазі, буде покращення умов для внутрішньо переміщених осіб. Також він повідомив, що представники ПРООН в Україні сформували власний список міст, з якими їм комфортно співпрацювати та з якими хотіли б працювати у другій фазі. Серед очільників цього списку – місто Миргород.

Всеволод Яковлєв, ключовий експерт ГТП ПРООН із залучення зацікавлених сторін,  звернув увагу, що усім громадам-учасникам відповідно до угоди про надання коштів необхідно забезпечити своєчасну та регулярну публікацію на своїх сайтах інформації про хід проєктів НКПВУ, а на початку проєктів необхідно було створити відповідний інформаційний розділ. Як приклад такого розділу він навів розділ на офіційному сайті Миргородської міської ради.

 

Довідково: у Миргороді в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України за фінансування Європейського інвестиційного банку реалізуються два проєкти: "Реконструкція центру естетичного виховання за адресою: вул. Грекова 5 в м.Миргород Полтавська обл." та "Реконструкція старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв по вул. Гоголя, 173/2 в м. Миргород Полтавської області". Виконання цих проектів дасть можливість охопити ще більшу кількість дітей позашкільною роботою, у тому числі дітей з внутрішньо-переміщених осіб. Також будуть створені нові робочі місця, де зможуть працювати викладачі з числа внутрішньо-переміщених осіб. Заплановано проводити більше тематичних заходів – семінарів, зустрічей з видатними особистостями як для дітей, так і для дорослих.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]