Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Семінар з ЕСКО для ОСББ
2018-06-27

27 червня у Полтаві відбувся семінар з впровадження енергосервісу в житловому секторі «Нові інструменти підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Полтавської області». Держенергоефективності спільно з Регіональним представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні (FES-Ukraine) представили ЕСКО-механізм для підвищення енергоефективності ОСББ. На семінарі виступили заступник голови Полтавської облдержадміністрації Олег Пругло та радник Голови Держенергоефективності Олексій Корчміт. З Миргорода приїхала ціла делегація: голови та представники ОСББ міста та начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту міської ради Тетяна Усик.

На заході було презентовано ЕСКО-житло (Енергосервісні контракти) - це інноваційний механізм фінансування проектів ОСББ в частині утеплення та модернізації опалення, які мають високу вартість. Тобто це утеплення, оплата за яке здійснюється за рахунок економії, що гарантується ЕСКО-компанією. ЕСКО-механізм фінансування проектів ОСББ вже діє у Києві та Херсоні. За цим механізмом ОСББ і отримує наступні переваги:

• економія на оплату за опалення (від 50%);

• утеплення «під ключ» (від проектування до експлуатації);

• відсутність фінансових та технічних ризиків;

• підвищення комфорту житлових умов;

• підвищення комерційної вартості житла (приблизно на 25%).

Зі свого боку місто Миргород також намагається покращити якість надання послуг централізованого теплопостачання у місті. Для цього реалізується Проект Європейського Союзу MO.GE.DI.CO, за яким буде модернізовано котельню по вул.Прорізній, 4-А, та замінено частину мереж. Будинки цього теплового району, котрі організуються і виконають додаткові енергоефективні заходи, отримають найкращий результат та найвищий комфорт у своїх оселях.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]