Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Щодо запобігання порушенню законодавства у сфері поводження з небезпечними відходами
2017-06-13

 На виконання доручення Міністра екології та природних ресурсів України від 18.05.2017 № 37/1-д, щодо запобігання порушенню законодавства у сфері поводження з небезпечними відходами, та на виконання доручення заступника голови    Полтавської    обласної    державної    адміністрації    Р.І.    Товстого  від 25.05.2017 № 3983/0/01-21 інформуємо, що відповідно до частини першої статті 16 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності»  анулюванням ліцензії є позбавлення ліцензіата права на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню, шляхом прийняття органом ліцензування рішення про анулювання його ліцензії.

За змістом частини дев’ятої вказаної статті Закону, якщо ліцензіат протягом строку набрання чинності рішення органу ліцензування про анулювання ліцензії подає скаргу (апеляцію) до Експертно-апеляційної ради з питань ліцензування, дія цього рішення органу ліцензування зупиняється до прийняття рішення спеціально уповноваженим органом з питань ліцензування за результатами розгляду апеляції Експертно-апеляційною радою з питань ліцензування.

Враховуючи лист Міністерства юстиції України стосовно дії наказів Мінприроди про анулювання ліцензій у сфері поводження з небезпечними відходами, зазначаємо, що дія зазначеного обмеження, щодо зупинення дії рішення органу ліцензування про анулювання ліцензії закінчується з моменту набрання чинності рішенням спеціально уповноваженого органу з питань ліцензування про задоволення апеляції чи про відхилення апеляції, усунення порушень законодавства у сфері ліцензування за результатами розгляду апеляції Експертно-апеляційною радою з питань ліцензування. Інших положень, що обмежують дію рішення органу ліцензування про анулювання ліцензії, Закон не містить.

Отже, враховуючи зміст частини дев’ятої статті 16 Закону, з дня прийняття рішення Державною регуляторною службою України за результатами розгляду скарги до моменту скасування наказу Мінприроди, ліцензія відповідного суб’єкта ліцензування є анульованою.

Враховуючи вищевикладене, повідомляємо, що відносно ТОВ «Грін Арт» (код ЄДРПОУ 37600604, фактична та юридична адреса: 39617, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Бутиріна, 59) Мінприроди прийнято рішення про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності з поводження з небезпечними відходами (наказ Мінприроди від 21.12.2016 № 526), з метою здійснення контролю та недопущення провадження безліцензійної діяльності.

Також зазначаємо, що з повним переліком ліцензіатів щодо поводження з небезпечними відходами, стосовно яких винесено рішення про анулювання ліцензій у період 2016 – 2017 років, можна ознайомитися за посиланням: http://menr.gov.ua/rezultaty-perevirok-doderzhannya-litsenziantamy-litsenziynykh-umov-povodzhennya-z-nebezpechnymy-vidkhodam.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]