Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Розумний коридор» третьої школи – справжня перлина освітнього життя міста
2018-10-02

Кожен учень, без сумніву, потребує цікавого та змістовного дозвілля під час перерв та в післяурочний час. Звичайно, проходити шкільними коридорами і дивитися на однотонні похмурі стіни не до вподоби кожному. А що, як стіни «заговорять»? А що, як «оживе» сіра буденність панелей та підлоги?

Саме з такою метою був створений «Розумний коридор» у Миргородській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, який  не тільки став окрасою школи, а й справжньою сенсацією освітнього життя міста.

Приємно, що саме ця ініціатива була відзначена дипломом  ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі  громад-членів Асоціації міст України «Міста, дружні до дитини».

Проект мав на меті урізноманітнити та цікаво організувати дозвілля учнів на перервах у школі та в післяурочний час для зміцнення їх здоров’я, задоволення потреб здобування знань у цікавій ігровій формі, досягнення високого рівня працездатності, внутрішнього психологічного комфорту та гармонійного стану кожної дитини.   Передбачалося змінити  простір коридорів, в яких проходять щоденні шкільні будні, перетворивши одноманітну стандартну територію з білими стінами та панелями  у пастельних тонах в інтелектуальну зону для розвитку логічного і критичного  мислення в учнів, засвоєння практичних знань в ігровій формі, а також у місце для читання,  психологічного розвантаження і рухливих ігор.   

Отож, нарешті, омріяне здійснилося, і «Розумний коридор» «запрацював».

Тепер учні початкової школи мають чудову можливість інтелектуально збагатитися та отримати море позитиву завдяки ігровим панелям, лабіринтам, інтелектуальному  поїзду,   дереву зі змінними елементами, математичним та мовним завданням, стінкам – олівцям, підошовкам.

Для учнів середньої та старшої ланки на стінах встановлено інформаційні стенди, відкидні панелі в пазлами, лотом, шахами, шашками, сітки з нитками для плетіння, полички для книг,   а на підлозі -  класики, мовні острівки та зони відпочинку з подушками та кріслами-мішками.  Вабить зір та створює радісний настрій «Веселковий коридор»  на другому поверсі - розмальовані смуги певного кольору біля кожного кабінету.

Неабияку допомогу для реалізації ініціативи  надали ПП «Світлана» (тканину та синтепон  для виготовлення подушок для сидіння), а також приватна особа  Никоненко В.Б., який подарував  карнизи та тюль для «Веселкового коридору».

     Ідея «оживлення» шкільних коридорів є, без сумніву, новим форматом освітнього простору. .Ми горді тим,  що зусилля всіх працівників Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, спрямовані на розвиток та емоційне розвантаження учнів, вже знайшли яскраве втілення у вдячних дитячих очах, які кожного дня пізнають щось нове і відкривають для себе світ.

Тож ласкаво просимо  на гостину у «Розумний коридор»!

 

 

 

Ірина Арендаренко,

вчитель української мови та літератури

Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст.№ 3

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]