Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розумні зупинки - мобільна громада
2017-01-31

Проект "Розумні зупинки – мобільна громада" - серед ідей-переможців другого раунду МПП "Інноваційне врядування". Розумні міста – інновації в сфері місцевого врядування. Глобальні та національні тенденції та кращі практики в царині місцевого врядування, що можуть бути застосовані в українських реаліях за підтримки європейського союзу.

Ініціатива передбачає  встановити спільно за європейські кошти Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - CBA Project 80% та кошти Миргородська Міська Рада 20% три розумні зупинки ( з електронним табло руху транспорту, вільним Wi-Fi, можливо USB-портами, підсвіткою, сенсорним екраном з рекламою, новинами, з мапою міста, з сонячними акумуляторами).  Наразі триває обговорення цієї пропозиції.

А тим часом, проект "Розумні зупинки – мобільна громада" - серед ідей-переможців другого раунду МПП "Інноваційне врядування". Якісні зміни в житті українських міст завдяки реалізації інноваційних практик підтримує спільний Проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]