Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розумні лічильники
2018-08-07

Під головуванням заступника міського голови Бориса Баришпольця 7 серпня відбулося планове засідання робочої групи з реалізації проекту Європейського Союзу “Модернізація виробництва, постачання та споживання  теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)".

У зустрічі взяли участь Олег Микільченко - представник ПАТ "Полтаваобленерго", Юрій Ігнатченко – представник ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго", Олена Котлярська – директор компанії ТОВ "ФІАТУ", переможці конкурсу із підключення до системи автоматичного online-моніторингу, представники відділів міської ради та представники 10 навчальних закладів. Супроводжувала експертів начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Миргородської міської ради Тетяна Усик.

Обговорили реалізацію одного з компонентів проекту, а саме модернізацію вузлів обліку тепла та електроенергії в 10 освітніх закладах, які є найбільшими споживачами енергії. Вислухали представників енергопостачальних організацій щодо технічних рішень по встановленню необхідного обладнання. Дані з лічильників мають автоматично передавати свої показники через інтернет в єдину систему. Доступ до даних споживання матимуть як самі освітні заклади, так і представники енергопостачальних підприємств та міської ради. Інформаційна система енергомоніторингу ТОВ "ФІАТУ", яка вже використовується в місті з 2012 року, спроможна функціонувати з автоматичною передачею показників, а не ручним введенням - в цьому запевнила керівник компанії Олена Котлярська.

Цій зустрічі передувала клопітка підготовча робота. Технічний експерт проекту Ярослав Кривопиш підготував технічне завдання із підключення до системи автоматичного online-моніторингу бюджетних будівель в м. Миргород. Техзавдання було допрацьоване та погоджено  Командою проекту та Командою підтримки проекту. Також, проведено конкурс з вибору виконавця робіт. У ході засідання робочої групи фахівці обговорили питання заміни, модернізації та монтажу лічильників теплової та електричної енергії у 10 навчальних закладах міста. Олена Котлярська зауважила, що компанією "ФІАТУ" буде надана технічна підтримка ОКВПТГ "Миргородтеплоенерго" та ПАТ "Полтаваобленерго" -  по автоматичному online-моніторингу–диспетчеризації.

Учасники робочої групи дійшли висновку, що перед початком всі види робіт із встановлення автоматичного online-моніторингу будуть узгоджуватися з кожною установою та постачальними організаціями. Заступник міського голови Баришполець Б.В. наголосив на суворому дотриманні запланованих термінів робіт.

Довідково: проект MO.GE.DI.CO реалізується у Миргороді в рамках другої фази Програми Європейського Союзу "Угода мерів – Демонстраційні Проекти 2". Термін виконання - 2018-2021 роки. Вартість проекту - 1 019,5 тис. євро, з яких грант від Європейського Союзу - 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету – 256,7 тис. євро. Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]