Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розпочався конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області
2020-04-17

14 квітня розпочато прийом проєктів на конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року. Прийом проєктів триватиме до 14 травня включно. Конкурс створений для залучення  населення Полтавщини до виявлення та вирішення питань у сфері екології, виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, формування екологічного мислення громадян у сфері охорони навколишнього середовища.

Подавати свої екологічні ініціативи можуть усі громадяни області. На виконання проєктів-переможців з обласного бюджету виділено 2 млн.грн.  Отримати детальну інформацію та бланки заявки можна тут:  https://smartregion.pl.ua/documents/ei. Проєкти подаються онлайн. Автор може або самостійно заповнити анкету на платформі https://smartregion.pl.ua/ei,  або надіслати на електронну пошту [email protected] – тоді на платформу проєкт внесе модератор.

Обирати проєкти-переможці цього року також будуть мешканці Полтавщини. Голосування буде онлан з 21 травня по 2 червня, до 5 червня мають бути оголошені переможці та до кінця 2020 року ініціативи-переможці мають бути виконані.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]