Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розпочато поточний ремонт доріг
2017-03-27

 Робітники КП "Миргородагрошляхбуд" відновлюють дорожнє полотно на вулицях Грекова, Харківка, Тичини та Озерна, - розповіла головний спеціаліст відділу капітального будівництва міської ради Наталя Двигало і додає: асфальт у Миргороді "латають" кожної весни, проте цьогоріч ситуація справді критична, окрім різких перепадів температури руйнує асфальтне покриття ще й велика кількість важковагового транспорту, що заїжджає до міста. Тож ремонт доріг обіцяє бути тривалим і коштовним.

У зв'язку з критичним станом доріг, повідомила Наталя Двигало, на найближчій сесії міської ради планується розглянути питання про виділення додатково 750 тисяч гривень на поточні та 250 тисяч гривень на капітальні ремонтні роботи. За наявності вільних коштів у міському бюджеті даний напрям протягом року будуть дофінансовувати.

Паралельно з поточним ремонтом міських доріг, проводиться також капітальний ремонт дорожніх розв'язок у районах шляхопроводу. Працюють максимально оперативно. На кожному з об'єктів - окрема бригада.  Працюють не за звичною схемою. Цього року ямки вирізають фрезою та спеціально готують до асфальтування. Говорять, так ремонт буде більш якісним.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]