Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Розглянуто комунальні питання чергової сесії
2019-06-08

У рамках підготовки 45-ї сесії відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики. У ході роботи було опрацьовано зверенення від громадян та питання, які відносяться до компетенції профільної комісії.

До порядку денного комісії було внесено такі питання: Про затвердження Положення про єдиний податок та встановлення ставок єдиного податку; Про внесення змін та доповнень до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2019 року №4 «Про затвердження  переліку об’єктів на 2019 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та  об’єктів благоустрою м. Миргорода»; Про передачу на баланс комунального некомерційного підприємства «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської міської ради Полтавської області об’єкта закінченого будівництва та проектно-кошторисної документації з балансу відділу капітального будівництва Миргородської міської ради; Про передачу функцій замовника по об’єкту будівництва; Про внесення змін та доповнень до рішення 19 сесії міської ради 7 скликання (друге засідання) від 22.12.2016 року №32 «Про затвердження Міської програми благоустрою міста на 2017 – 2021 роки»; Про заходи захисту котів від жорстокого поводження у м. Миргород; Про затвердження Статуту КП «Спецкомунтранс» у новій редакції; затвердження персонального складу наглядових рад комунального підприємства «Спецкомунтранс» та Миргородського комунального житлово – експлуатаційного управління; Про надання згоди на отримання гірничого відводу МРЦ МВС України «Миргород»; Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання  від 29.01.2019 року №7«Про затвердження Програми  капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення  в м. Миргород  на 2019 рік»; Про надання дозволу на продовження терміну дії договору оренди; Про продовження оренди нежитлового приміщення; Про надання згоди на прийняття  із спільної власності сіл, селищ, міст Полтавської області до комунальної власності територіальної громади міста частини нежитлового приміщення; Про затвердження міської Програми по видаленню аварійних, сухостійних, фаутних дерев та формуючого кронування дерев, що досягли вікової межі, в місті Миргород на 2019 – 2021 роки; Про дострокове припинення дії договору оренди комунального майна; Про участь у конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2020 році; Про надання дозволу на передачу в оренду частини приміщення міського стадіону "Старт".

Підготовлені керівниками профільних відділів рішення було докладно проаналізовано та обговорено, дано доручення та рекомендації. Також на засіданні у порядку інформування було заслухано питання про призначення директора міської телестудії "Миргород" та кадрові рішення по міській раді та виконкому.

Засідання комісії транслювалося в онлайн режимі на вебсайті міської ради.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]