Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота над підвищенням ефективності діяльності у сфері МЕР
2017-05-30

Другий день поспіль в рамках проекту "Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні", фінансованого МЗС Норвегії у місті проходить засідання робочої групи з підвищення ефективності діяльності в сфері місцевого економічного розвитку (МЕР). Міста-учасники продовжують працювати над заходами в рамках Програми. Сьогодні була здійснена захоплююча прогулянка містом та оглянуті об'єкти, в які залучені міжнародні та державні інвестиції.

Гості міста здійснили екскурсію по лікувальній базі курорту Миргород. Своїми побаченими враженнями пообіцяли поділитися вдома та повернутися на курорт разом зі своїми сім'ями.

Досвід Миргорода в сфері залучення інвестицій презентувала начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик. Учасники заходу були в захваті від миргородського досвіду та не менш активно ставили запитання.

Спільна робота в групах стала справжньою платформою для обміну досвідом, розробкою та впровадження планів подальших дій задля підвищення ефективності відповідних галузей, покращення діяльності органів місцевого самоврядування в напрямку підвищення інвестиційної привабливості, адже проблеми у всіх міст схожі, підходи до вирішення у кожного свої. 

Наступна зустріч відбудеться у вересні 2017 року у м.Вознесенськ Миколаївської області.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]